Pozovi

PONUDA

Izvanredne proslave su naša specijalnost. Bilo da se radi o privatnoj proslavi, svadbi ili korporativnoj žurci, uz naše DJ-eve možete računati na najbolju muziku i sjajan provod.

Privatne proslave

Bilo da proslavljate rođendan, godišnjicu ili organizujete žurku nekim drugim povodom, DJ je neizostavan deo svake privatne proslave. Ukoliko želite da vaša žurka ostane upamćena po sjajnoj atmosferi i izvrsnoj muzici, pozovite nas i obezbedite sebi profesionalnog DJ-a. Hajde da zajedno organizujemo veče za pamćenje!

Svadbe

Ispratite poslednje trendove i obradujte svoje svadbene goste izvanrednom atmosferom. Iznajmite Dj-a za celu proslavu, blokove između žive muzike ili nezaboravnu žurku za kraj koja će zasigurno obeležiti Vaš savršen dan. Upotpunite doživljaj nekom od naših dodatnih usluga i odlučite se za tonove violine, saksofona ili trube, koje će oduševiti sve prisutne. Neka Vaš najvažniji dan ostane upamćen po sjajnom provodu i izvanrednoj atmosferi, neka bude savršen!

Korporativne proslave

Naša vrhunska DJ ekipa pobrinuće se da se Vaše kolege na korporativnoj žurci provedu kao u izlasku. Bilo da je u pitanju opuštenija Lounge varijanta (večera-ručak), popodnevno pivo u prostorijama firme ili žurka klubskom prostoru, Tvoj DJ prilagodiće repertoar ambijentu, kao i atmosferi koju želite da postignete. Na Vama je samo da se opustite i zaboravite na sve brige poslovnog sveta. Vreme je za uživanje!

Iskustvo koje ćete pamtiti.

Neka Vaš događaj bude jos potpuniji uz neku od naših dodatnih usluga. Zvuk saksofona, violine ili trube u kombinaciji sa dobrom muzikom zasigurno će biti sjajan dodatak vašoj proslavi. Stojimo Vam na raspolaganju kada su u pitanju i tehničke stvari,poput ozvučenja, ravete i fotografa.
camera (1)

FOTOGRAF

Ukoliko želite da zabeležite lepe trenutke sa svog događaja i sačuvate ih zauvek, uz naše Dj-eve možete unajmiti i profesionalnog fotografa.
disco-light

RASVETA

Uz dobru rasvetu, podići ćete Vašu proslavu na još viši nivo i obezbediti još bolji provod svojim gostima. Prepustite nam rešavanje tehničkih stvari i uživajte na svojoj proslavi.
volume

OZVUČENJE

Uz dobro ozvučenje svaki gost na Vašoj proslavi uživaće u pažljivo odabranim numerama naših DJ-eva, a plesni podijum biće pun od početka do kraja proslave.
saxophone

NASTUP SA SAKSOFONOM

DJ nastup sa saksofonom donosi dinamičnu atmosferu, gde se različiti ritmovi kombinuju sa senzualnim zvukom saksofona stvarajući neverovatan doživljaj.
violin

NASTUP SA VIOLINOM

DJ nastup sa violinom je jedinstvena kombinacija modernog zvuka i klasične lepote violine koja stvara nezaboravno iskustvo za vaše goste.
french-horn

NASTUP SA TRUBOM

DJ nastup sa trubom stvara jedinstveni spoj poznatih numera i snažnog, dubokog zvuka trube, koji daje i euforičnu atmosferu na plesnom podijumu.
Copyright © 2023. Sva prava zadržana TvojDJ.